Cel mai frumos cadou pentru tenul tău: cosmeticele Zepur cu ingrediente 100% naturale

Frumuseţea înseamnă în primul rând naturaleţe şi autenticitate, iar noua gamă Zepur concepută în laboratoarele elveţiene Zepter duce la un alt nivel ritualul de îngrijire, aliind ştiinţa şi expertiza cosmetică celor mai puternice ingrediente de origine naturală. Traiul actual impune cu prisosinţă alegeri mai conştiente şi mai responsabile, iar în ceea ce priveşte zona de skincare, avem nevoie de produse care să intensifice frumuseţea, şi care, atunci când este posibil, să ofere ceva înapoi. În cazul Zepur, ingredientele naturale sunt obţinute în mod responsabil, fără a afecta mediul din care provin și fără a folosi violența împotriva animalelor, iar în procesul de prelucrare sunt implicate tehnologii avansate, care le menţin intacte proprietăţile. Cine nu-şi doreşte aşa ceva?

Unul dintre principiile fundamentale în cosmetică vizează cu precădere latura prevenţiei. Ştim de la Hipocrate că „este mai uşor să previi, decât să tratezi”, iar folosirea produselor cosmetice formulate pe bază de ingrediente naturale susţine din plin această abordare. De ce? Pentru că din ce în ce mai mulţi produşi de sinteză generează reacţii inflamatorii la nivelul tenului, mai ales în cazuri de hipersensibilitate cutanată. Desigur, nu tot ceea ce provine din natură este bun pentru piele, însă atent selectate şi dispuse în concentraţii optime, extractele naturale prezintă cel mai mare grad de compatibilitate cu epiderma. Aşa se explică efectele imediate şi sintagma „remediu universal” aplicată cosmeticii din natură.

De la ceea ce aşezăm în farfurie, până la ceea ce aplicăm pe piele, calitatea ingredientelor trebuie să fie primordială. În cazul cosmeticelor naturale, materiile de bază constituie ele însele o sursă de principii active suplimentare, de aceea provenienţa este controlată după câteva reguli extrem de stricte. Noua linie Zepur stă mărturie a faptului că unele produse naturale pot avea până la 100% ingrediente active, derivaţii petrochimici fiind înlocuiţi cu uleiuri vegetale şi extracte organice, menite să energizeze, să repare şi să protejeze pielea.

Pentru o gamă cosmetică „propulsată” de forţa naturii, Zepter a apelat exclusiv la ingrediente al căror efect a fost certificat de farmacopeea străveche şi ulterior, demonstrat ştiinţific: extract de aloe vera (utilizat din cele mai vechi timpuri în tratarea bolilor de piele) cu acţiune regenerantă, calmantă şi emoilentă, ulei de inca inchi (folosit încă de pe vremea incaşilor, de unde şi numele) cu rol antiinflamator şi hrănitor, ulei de migdale (considerat regele uleiurilor vegetale şi unul dintre preferatele Cleopatrei) recunoscut pentru proprietăţile sale calmante, unt de shea organic, extract organic de floare de colţ (excelent combatant al radicalilor liberi şi protector al fibrelor de colagen), ulei de floarea soarelui şi cafeină (stimulent al metabolismului celular şi detoxifiant pentru organism).

De ce să foloseşti cosmeticele Zepur?

În primul rând pentru că prin absenţa substanţelor chimice poluante, nefaste în timp atât pentru sănătate cât şi pentru mediu, ele oferă garanţia securităţii şi a sustenabilităţii raportate la modul de producţie. Nu trebuie să fii nici ecologist şi nici expert în chimie organică pentru a privi într-un sens mai larg frumuseţea şi pentru a deveni mai conştient de impactul pe care alegerile tale le au asupra calităţii vieţii. Pe lângă faptul că sunt bune pentru piele, cosmeticele Zepur constituie o alegere etică şi fără compromisuri. Iar dacă cineva te întreabă ce conţine crema pe care o foloseşti zilnic, vei ştii exact ce să-i spui, pentru că vei vedea îmbunătăţiri semnificative în modul în care arată şi se simte pielea ta, iar datorită transparenţei în listarea ingredientelor, vei identifica rapid şi “responsabilii” cu ameliorările cutanate.

Ştim că fiecare femeie se ataşează emoţional de cosmetice, însă în cazul Zepur decizia de cumpărare este atât una „afectivă” și mai ales pragmatică. Indiferent că este vorba despre loţiunea de corp, crema facială de zi/seară sau crema de mâini, eficienţa este factorul decisiv. Cosmeticele Zepur nu atrag prin aromele sintetice (care de cele mai multe ori ascund susbtanțe cu potenţial nociv) sau prin artificiile senzoriale, ci tocmai prin absenţa acestora. Parfumul este unul foarte subtil, conferit exclusiv de melanjul ingredientelor naturale, iar texturile sunt perfect adaptate nevoilor cotidiene: lejere, uşor absorbite de către piele şi versatile.

Cosmeticele Zepur sunt disponibile atât online pe shop.zepter.ro, cât şi în showroom-ul situat pe Blv. Unirii, nr.70. Te invităm să le descoperi şi să îi oferi tenului tău cel mai frumos cadou la început de primăvară.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *