Burger Zepter

Dacă există vreun preparat despre care se știe cu siguranță că va fi mai mult decât pe placul tuturor, atunci acesta trebuie să fie BURGERUL! Când ai atâtea opțiuni pentru topping și tot atâtea variante de asezonare, cum să te plictisești vreodată?! Așadar, pornind de la un preparat pe care nimeni nu poate să-l refuze, dedicat celor care își doresc să încerce ceva diferit și să iasă puțin din tipar. am recreat rețeta clasică de burger de vită și am ales să adăugăm peste el încă un strat de carne, de această dată de pui, condimentată cu puțin curry picant.

Pentru un plus de savoare, sfatul nostru este să ungi chiflele cu un strat subțire de pastă de guacamole, chutney de mango sau maioneză făcută în casă, iar pentru ca burgerul să fie crocant adaugă câteva felii din legumele tale preferate. Și încă n-am terminat! Ingredientul-surpriză, brânza camembert, completează burgerul cu o textură cremoasă și o aromă naturală și… voilà sau altfel spus, iată cum burgerul perfect prinde viață!

Mulțumită vaselor Zepter Masterpiece Cookware vom prepara feliile de burger la temperatură joasă, fără să adăugăm ulei sau alte grăsimi. Caloriile sunt puține, volumul rămâne intact, iar gustul atinge cote maxime!

Dacă ai observat vreodată că feliile de carne se micșorează pe măsură ce se gătesc, trebuie să știi că acest lucru se întâmplă din cauza temperaturilor înalte și condimentării cu sare în timp ce practic le ”scufunzi” într-o baie de ulei și grăsimi nesănătoase. Dacă nu vrei să-ți micșorezi porția cu 30%, noi îți propunem să încerci triplul strat al bazei acuterm-compacte Zepter, datorită căreia căldura este acumulată pe fundul vasului pentru ca tu să gătești la temperaturi semnificativ mai mici, să-ți păstrezi proteinele în alimente și să consumi muuult mai puține calorii (carne de vită -67% / carne de pui -51%)!

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vită tocată
  • 500 g carne de pui tocată
  • 100 g carne de vită vinificată (tocată)
  • piper
  • chili (opțional)
  • 1 linguriță praf de curry
  • 1 lingură pesto din ierburi proaspete
  • chutney de mango
  • maioneză de casă
  • guacamole
  • brânză Camembert
  • legume proaspete (la alegere)
  • chifle

MOD DE PREPARARE

  • Într-un recipient VacSy amestecă carnea de vită cu cea vinificată și adaugă piper și chili.
  • Într-un alt recipient amestecă carnea de pui cu praful de curry și puțin piper.
  • Modelează carnea în chiftele de dimensiunea unui burger.

  • Așează carnea în griller-ul Zepter Z-V3025Z , fără să adaugi ulei sau alte grăsimi.
  • Gătește la foc mic (90°C pentru plita cu inducție) timp de 10 minute pe fiecare parte.
  • Întinde chutney-ul de mango, maioneza sau guacamole pe o jumătate de chiflă, apoi adaugă feliile de burger și ”vârfuiți” porțiile cu brânză camembert și legume proaspete, după gustul fiecăruia!

  • Pentru oaspeți la fel de neconvenționali ca și burgerul nostru, servește preparatul pe tocătorul Felix de la Zepter!

POFTĂ MAXIMĂ!!!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *