5 Ingrediente Puternice pentru un Ten Strălucitor

Știați că în limbajul Zepter Masca de fructe cu dublă-acțiune La Danza este supranumită și Masca Minune? Masca Minune a fost creată special pentru toate doamnele-fantastice care merită îngrijirea superioară adusă de ingredientele naturale extraordinare în combinație cu nanotehnologia elvețiană. Formula bogată în nutrienți a fost dezvoltată pentru a purifica, detoxifia și hidrata instant tenul tern afectat de stresul cotidian. Masca cu dublă acțiune hidratează și restabilește fermitatea pielii din interior, acționând la nivel celular profund, spre exterior, conferindu-i o strălucire și o luminozitate fantastice. Pe lângă extractele de fructe și vitaminele microcapsulate A, B, C și E, am întregit formula cu încă 5 ingrediente pur și simplu minunate pe care le-am cules direct din natură:

Mulțumită celor 5 ingrediente naturale, orice femeie poate atinge perfecțiunea imediată cât ai zice La Danza!

 1.      Ceramidele

Ce sunt: Molecule lipidice care se regăsesc în membranele celulare, având rolul de a menține celulele pielii împreună, formând astfel un strat protector, care menține pielea hidratată.

Ce fac: Ceramidele sunt folosite pentru a înlocui lipidele naturale care se pierd ca urmare a expunerii la factorii duri din mediul înconjurător și în timpul procesului de îmbătrânire. Restabilesc nivelul optim de hidratare al pielii și o ajută să se protejeze împotriva pericolelor cauzate de factorii externi străini, fiind de asemenea eficiente și în tratarea eczemelor.

2.      Acidul hialuronic

Ce este: O substanță naturală din corpul uman responsabilă cu reînnoirea celulelor. Reduce deteriorarea pielii, menținând hidratarea și elasticitatea acesteia.

Ce face: Acidul hialuronic creează o barieră hidratantă pentru piele, ajutându-o să devină mai fină și mai moale. Acest ingredient face minuni pentru pielea deshidratată. Deoarece este deja prezent în mod natural în corpul nostru, acidul hialuronic este o alternativă mai sigură la ingredientele sintetice.

 3.      Bioflavonoidele

Ce sunt: O componentă esențială a plantelor, bioflavonoidele sunt responsabile pentru culorile vii pe care le vedem la multe fructe, legume și flori.

Ce fac: Alături de vitamina C, ele protejează biomoleculele din dermă, precum colagenul, elastina și acidul hialuronic. Datorită proprietăților antioxidante, protejează pielea împotriva radicalilor liberi, îmbunătățind astfel activitatea celulară. De asemenea, ele ajută la sinteza fibrelor de colagen și elastină, care conferă elasticitate și fermitate pielii.

4.      Kigelia Africana

Ce este: Cunoscută în special sub denumirea populară de „Arborele cu cârnați”, Kigelia Africana este o plantă medicinală multifuncțională cu numeroase calități și un potențial remarcabil, fiind larg răspândită pe teritoriul Africii de Sud, de Vest și cel al Africii Centrale.

Ce face: În mod tradițional, Kigelia Africana a fost folosită pentru potențarea frumuseții, aceasta fiind des întâlnită în componența produselor anti-îmbătrânire și a celor de regenerare a pielii, datorită faptului că ajută la creșterea fermității și elasticității pielii.

5.      Ceaiul verde organic

Ce este: La început ceaiul verde a devenit popular în China, fiind folosit timp de secole întregi în scop medicinal pentru tratarea a numeroase tipuri de afecțiuni, de la dureri de cap și până la depresie. Conține o cantitate însemnată de antioxidanți, dar și enzime, aminoacizi și fitochimice (ex. polifenoli), precum și vitamina B, folat, mangan, potasiu și cafeină. 

Ce face: Ceaiul verde protejează pielea împotriva radicalilor liberi, având în același timp proprietăți antioxidante și hrănitoare. Ajută la eliminarea toxinelor din piele, la vindecarea iritiațiilor și cicatricilor și la reducerea inflamațiilor, îmbunătățind, de asemenea, și elasticitatea pielii.

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *