5 cadouri de nuntă cu care nu poți să dai greș

Pentru că „plicul” clasic e învechit și cam lipsit de imaginație, iar listele de căsătorie nu sunt încă atât de populare la noi în țară, îți propunem 5 cadouri utile, frumoase și durabile, pe care orice pereche de miri le va prețui mulți ani de-acum încolo.

1. Setul de porțelanuri Royal Gold Creme

La orice început de drum într-o casă, o familie proaspăt-întemeiată are nevoie să-și creeze propriile ritualuri care să întrețină iubirea și complicitatea între membri. Arta așezării mesei este un ritual care nu se termină și nu se perimează niciodată, de la micile momente de repaus din zi până la ocaziile speciale, de sărbătoare.

Un cadou pe care și l-ar dori oricine este superbul set Royal Gold Creme, din porțelan alb cu detalii discrete, aurii, care se potrivește atât preferințelor unui minimalist convins, cât și iubitorilor de extravaganțe estetice. Farfuriile și platourile din set vor fi tot atât de moderne și de actuale acum și peste 20-30 de ani, când vor fi devenit un obiect drag, de familie, cu istorie și povești. Pentru că, spre deosebire de alte porțelanuri, acesta are toate șansele să supraviețuiască probei timpului cu brio.

Porțelanul veselei Zepter este o combinație unică de caolin, cuarț și feldspat, ars la temperaturi de aproape 1.500 de grade Celsius, pentru a rezista inclusiv zgârieturilor făcute cu oțel. Realizat în Germania, de meșteșugari cu zeci de ani de ucenicie la activ, porțelanul Zepter trece printr-un proces unic de manufacturare.

Dacă la farfuriile obișnuite decorațiunile sunt imprimate prin presare, porțelanul Zepter este decorat în interiorul și în exteriorul smalțului, apoi pictat manual cu motivele fiecărei colecții. În colecțiile Gold, inclusiv Royal Gold Creme, ultimul pas este pictarea manuală cu aur de 22 de carate, deci detaliile aurii pe care le admiri pe marginea porțelanurilor sunt aur adevărat.

2.   Setul de cupe pentru înghețată

Nu există casă în care înghețata să nu fie desertul preferat într-o zi caniculară de vară, iar găsirea unui bol potrivit duce adesea la improvizații deloc estetice: farfurii adânci sau boluri de supă deturnate de la scopul inițial, pahare sau farfuriuțe de desert în care ne străduim să plasăm cât mai estetic niște cupe de înghețată care alunecă și se topesc înainte să ne putem bucura de ele.

Câți dintre noi avem acasă cupe speciale de înghețată, care să facă mai plăcut și mai rafinat tot acest tabiet minunat al mâncatului de înghețată? Cel mai probabil nici mirii cărora vrei să le faci o surpriză nu și-au pus problema asta până acum. Aici intervin cupele de înghețată de la Zepter, din oțel inoxidabil care păstrează temperatura preparatului dinăuntru (nici vorbă să ți se topească înghețata vâzând cu ochii, chiar și într-o zi caldă de vară) și au un aspect luxos și prețios. Utilul și plăcutul, combinate concret!

3. Sistemul de vase de gătit Zepter

Tinerii din ziua de astăzi sunt tot mai interesați de mâncare sănătoasă, dar au la dispoziție mai puțin timp ca oricând de investit în tot procesul de preparare. Prin urmare, pentru orice cuplu aflat la început de drum, un set de vase Zepter este deopotrivă un cadou material și spiritual: pe de-o parte primesc produse care le vor ține o viață, iar pe de altă parte li se face darul… timpului. Al simplificării, al ușurinței. Făcându-le cadou unor miri sistemul de vase Zepter, le dăruiești implicit mai mult timp liber, de relaxare și petrecut unul alături de celălalt.

Vorbim de un sistem integrat de vase cu design ingenios, făcute dintr-un aliaj metalic care permite gătitul fără apă, grăsimi sau sare. Rezultatul: o mâncare gustoasă și sănătoasă, care păstrează intacți nutrienții, aromele naturale și aspectul alimentelor.

Stilul nutrițional al persoanelor poate rămâne intact, doar că – din momentul în care primesc vasele – nu vor mai simți nevoia de a folosi săruri, condimente, uleiuri și alții adjuvanți de gust. Nu vor mai avea nevoie de ele. Și nu, nu le faci cadou un set de „cratițe” sau „oale”, ci un set de vase care, de 31 de ani încoace, fac experiența gătitului o plăcere și o experiență relaxantă. Ce cadou mai bun de dat pentru o bucătărie și o viață nou-nouță?

4. Setul de cafea din oțel inoxidabil Astra

Să bei o cană de espresso de cea mai bună calitate este un tabiet pe care puțini oameni ai secolului XXI și-l refuză. Nu este important însă doar ceea ce bei, ci și felul în care o faci.

Setul Astra – care conține 6 ceșcuțe de espresso, cu farfurii și lingurițe, plus o tavă, o zaharniță și un recipient pentru lapte – este ceva din care ți-ai bea de drag cafeaua zilnică, ba chiar l-ai pune la vedere, ca să te bucuri de el și cu ochii, nu doar cu papilele gustative. Făcut din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, vine și în varianta placată cu argint, pentru un plus de prețiozitate, iar în momentul în care îl vor despacheta, efectul wow asupra mirilor este garantat.

Detaliul nostru preferat: lingurițele din oțel inoxidabil cu același finisaj tip oglindă, ceva ce nu vei mai găsi la niciun alt set de cafea de pe piață și care fac din tabietul cafelei o minunată plăcere (ne)vinovată.

5. Un set de pahare „La Perle” sau ”Magic Harmony”

În funcție de preferințele mirilor, poți opta pentru un set prețios de pahare dublate cu oțel inoxidabil pentru a păstra temperatura băuturilor, sau pentru niște cupe din sticlă cristalină, fără plumb, care se desprind din baza de oțel inoxidabil.

În cazul acestora din urmă, îmbinarea dintre cupă și bază se face direct, fără niciun accesoriu suplimentar, iar mirii pot avea practic două seturi de pahare într-unul singur.

Orice ai alege, este un cadou care va dăinui peste timp, iar mirii își vor aminti de tine de câte ori vor sărbători un moment important (sau doar o clipă prețioasă de bucurie zilnică) printr-o băutură fină savurată într-un pahar Zepter.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *