4 obiecte obligatorii pentru bagajul de vacanță și pentru sănătatea ta

Vara e lungă, bagajele sunt mici și kilogramele limitate, dar chiar și așa există câteva produse fără de care n-ar trebui să pleci în vacanță dintr-un motiv irezistibil de simplu: îți fac vacanța mai simplă, mai eficientă și mai sănătoasă.

  1. Bioptron

Că toți plecăm în vacanță cu o gentuță mai mică sau mai mare de medicamente, e lucru știut. Ce ar fi să înlocuim însă o bună parte din pastilele și pufurile pregătite pentru eventualele scenarii negative care s-ar putea întâmpla cât suntem departe de casă cu un singur obiect, care nu cântărește nici măcar un kilogram? 

Mai exact cu Bioptron MedAll, care nu îți „răpește” decât maximum 10 minute din timpul zilnic, dar poate trata și ameliora rapid o sumedenie de afecțiuni. Și, spre deosebire de orice altceva ai în „farmacia portabilă”, o face fără niciun fel de contraindicație și efect advers.

De peste 30 de ani, lumina polarizată policromatică este folosită cu succes într-o mulțime de specialități medicale. Mai precis, în afecțiuni dermatologice (acneea supărătoare care apare când ți-e lumea mai dragă în vacanță, infecții bacteriene din piscină, herpesuri, dermatite atopice), în arsuri și tratarea eventualelor răni, în dureri cronice, entorse sau luxații; în dureri musculare după zile de mers alert, în iritații cutanate și în îmbunătățirea calității somnului. Asta doar ca să punctăm cele mai frecvente probleme pe care le-ai putea avea în vacanță, fiindcă lista întrebuințărilor Bioptron este mult mai lungă.

În plus, dovedit prin două premii la Congresul de Medicină Anti-Aging de la Paris, Bioptron are un efect activ în stimularea producției de colagen și elastină la nivelul pielii, fiind modul ideal de a contracara efectul de îmbătrânire pe care soarele îl are asupra tenului tău.

  1. Medolight

Este mai mic decât o telecomandă și e suficient să-l atingi de piele câteva minute pe zi pentru a debloca un întreg „cufăr” de remedii punctuale pentru afecțiuni supărătoare care-ți pot strica vacanța: nevralgii sciatice, hematoame, herpesuri, abcese, tulburări de somn și multe altele. La capitolul „inflamații”, Medolight este chiar lider mondial în calmarea durerii, așa că merită un loc în valiza ta de vacanță.

La fel ca Bioptron, se bazează tot pe terapia revoluționară cu lumină, dar tehnologia sa este rezultatul a trei decenii de cercetare în domeniul undelor luminoase în spectrul roșu și infraroșu apropiat. Și, fiindcă toată lumea merge în vacanță și pentru a sta la plajă, Medolight stimulează și el producția de colagen și elastină, mai ales în perioade în care țesuturile sunt supuse stresului și factorilor nocivi din mediul exterior.

3. Acupunctorul portabil

Nu avem întotdeauna un Spa la îndemână în vacanță, dar acele zile libere ar trebui să fie și un prilej de detensionare a corpului la nivel profund. În plus, masajul și acupunctura sunt probabil două dintre procedurile cu cel mai plăcut și relaxant efect: lasă corpul lipsit de tensiune și de orice disconfort, ameliorează durerile cronice și acționează asupra centrilor energetici, eliberând blocajele din sistem.

Cele 36 de ace cu care este prevăzut aparatul portabil de electroacupunctură de la Zepter sunt placate cu aur și transmit impulsuri – mai intense sau mai slabe, în funcție de rezistența persoanei – către toate punctele energetice și de tensiune din corp. După o zi lungă de mers pe jos sau chiar și după o zi relaxantă la plajă, 10 minute cu acupunctorul sunt epilogul de reechilibrare sau detensionare de care corpul tău are atât de multă nevoie.

4. Swissological Intense Cream

Chiar dacă stăm la soare de bunăvoie ori dacă pur și simplu suntem mai activi în timpul orelor „periculoase” din zi, radiațiile UV și efectul lor asupra pielii sunt imposibil de ignorat. Este de la sine înțeles că o cremă de protecție solară este obligatorie pe timpul zilei, însă odată cu demachierea de seară tenul și corpul au nevoie și de o acțiune calmantă și puternic rehidratantă. Pe lângă beneficiile cunoscute, soarele are și o latură nocivă, se știe că arde și deshidratează pielea, așa că trebuie să luptăm activ pentru a contracara aceste minusuri și a rămâne doar cu rolul lui benefic asupra Vitaminei D și asupra stării de bine la nivelul organismului.

Propunerea noastră este crema multi-regeneratoare Swisso Logical, pe bază de Voluform, un ingredient patentat revoluționar, care reface conturul feței, umple liniile fine și elimină ridurile, hidratând în profunzime pielea,hrănind-o după o zi intensă de expunere la soare și nu numai.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *